Cu placere. Cateva informatii pt toti care vor merge. Voi din Banat ,puteti cumpara -forinti- din Cenad. Este o casa de schimb deschisa -in acea noapte-.Se gaseste pe la mijlocul comunei Cenad ,pe partea stanga-cum te duci- la vama. Este -bine iluminat- locul respectiv,nu poti sa nu-l vezi. Intrarea cu masina in targ costa-2200Ft-parcarea. Probabil ca cei cu -marfa la vanzare- platesc mai mult. Primesti un bon pt ca ai platit. Nu conteaza unde esti parcat.Noi am fost la margine si a fost mai bine- usor de plecat. In targ ,gasesti -de toate- mai putin -ceea ce te intereseaza

. Seminte ,sunt,la vanzare in vreo 3-4 locuri,canarii de culoare (roseala)-predomina cam pe la 4000ft-/buc Canari lizarzi la 4000 ft/buc- frumusei, pe albastru si pe galben Glosterii (nu prea multi) sunt cam pe la 5-6-7ooo ft/buc--depinde de ceea ce-ti doresti sa cumperi. E bine sa cumperi -din prima- desi stiam,am zis ca -sa mai vad- si asa am ratat un gloster alb-frumos. Asta e.
Am mai vazut si vreo 3 canari din rasa crest, pe galben-frumosi ,dar cam batrani cu inele de FOI -cam scumpi. Norwich-n-au fost. - si cam atat, la capitolul canari. Ceva -ceva exotice- zebre ,orezari,binseni,turturele diamant.. cam atat am vazut eu, pt ca nu m-au interesat ,ca sa le caut prin targ. In rest,erau multe gaini ,multi porumbei si alte animale-purcei,pisici,catei..
Am cautat-si n-am gasit,-inele-clema- din tabla , pt canari,diferite culori. Daca are cineva de vanzare-de la sarbi- vreau sa cumpar. Cam atat- deocamdata. Daca doriti sa mai aflati si altceva,puteti sa ma intrebati.
P.S. Sa nu ma intrebati, -de pretul -la -lame- si la struti-. Nu-l stiu.